Cégeknek

Szeretettel várjuk a God Promotion csoportos és egyéni óráira a vállalati partnereink dolgozóit is. Rájuk szabott időbeosztással és igazi menedzserprogramokkal várjuk a szoros napirenddel bíró kollégákat.

flexible-businesswomanA belváros szívében található termünk otthont adhat a munkaidő előtti és utáni kikapcsolódásnak, vagy akár egy ebédszünet alatt kipipálhatjuk a napi edzésünket.

Az Electro Fitness szolgáltatásunk csupán 20 perc alatt hatékonyan mozgatja át az izmokat és pörgeti fel szervezetünket.

A rúdtánc és légkarika óráinkon garantált a kikapcsolódás, hiszen ezen különleges mozgásformák során nincs esélyünk arra, hogy a munkahelyi feladatainkon gondolkodjunk.

Nyújtó és striptease aerobic alkalmaink pedig lehetőséget adnak arra, hogy feltöltsük testünk és lelkünk energiaforrásait.

Kényeztesse munkavállalóit speciális céges csomagajánlatainkkal és személyre szabott edzésprogrammal. Kérje egyedi ajánlatunkat a következő elérhetőségeket és élvezze ki Ön is kedvezményes bérletakciónk plusz szolgáltatásait:

E-mail cím: sales@godpromotion.hu

Telefonszám: +36 30 864 2146