Karika-nyújtás: a flexibilis légtorna

IMG_0172_fejléc

A légkarika három dolgot igényel: erőt, merészséget és hajlékonyságot. Mint minden GOD PROMOTION mozgásformát ezt is az alapoktól építjük fel fokozatosan, hogy óráról órára sikerek érjenek és élvezd a folyamatos fejlődés.

A légkarika órák megalapozásaként hoztuk létre a karika-nyújtás órát, melyet egy nagyon alapos és dinamikus nyújtással kezdünk, átmozgatva minden porcikánkat egészet a nyakunktól, a kis lábujjunkig. 🙂

Mikor már minden tagunk megfelelően ellazult, segítségül hívjuk a karikát, amin speciális gyakorlatokat végzünk, a hajlékonyságunk növelése érdekében. Az óra utolsó negyed órájában pedig már könnyedén tudjuk elvégezni a “napi kihívás” elemét, mely biztosan bearanyozza a napodat. A sikerélmény és a látványos változás erőt ad és kitartást, hogy hétről hétre visszapattanj a karikára.

S, hogy bizonyíték is legyen a hajlékonyság javulására: minden órán képet készítünk a kiválasztott elemről (pl.: haránt spárga) és 10 alkalom után összehasonlítjuk őket. A változás magáért fog beszélni… 🙂

A karika-nyújtás órákat csütörtökönként 19:00-kor látogathatjátok, előzetes bejelentkezés szükséges.

Légkarika óráinkon pedig keddenként 19:00-kor várunk szeretettel minden bátor jelentkezőt, ahol látványos koreográfia mentén sajátíthatod el az elemeket saját szintednek megfelelően.