Magunkról

Fiatalos, lendületes csapat vár rád is a belváros szívében, hogy segítségükkel egy kemény, de nőies kikapcsolódás formájában töltődj fel. A különleges edzésformák között mindenki megtalálja a hozzáillőt… legyen az kábelek között, rúdon vagy akár a levegőben.

Amint beléptél a családias hangulatú God Promotion falak közé, az edzés rólad szól!

Minden órát rád szabunk és „kiscsoportos” vagy egyéni formában mozgatunk meg. Így lesz igazán személyre szabott a edzésprogram és így tudunk leghatékonyabban támogatni, hogy elérd a kitűzött célod, álmaidat.

Moka Kleopátra

KleoA God Promotion számomra az igazi hivatás és már-már a második otthonom. Törekszünk arra, hogy mindenki családias légkörbe érkezzen és valóban otthonosan érezze magát. Ezen okból nem is kívánjuk a termeket nagyobbra bővíteni, vagy az órák látogathatóságát növelni. Szigorúan vesszük, hogy maximum 6 fő vegyen részt a rúdtánc alkalmakon, hiszen csak így lehet valóban személyre szóló edzéseket tartani. Ezt a szabályt pedig minden óratípusunk során követjük.

Próbáld ki nálunk Te is milyen az, amikor valóban figyelnek rád és a fejlődésedre.

 

 

 

Baráth Viki

viki

Baráth Viktória vagyok és sok szeretettel várlak Titeket rudas és légkarikás óráimra, ahol igazi önfeledt feltöltődés vár Rátok. Óráról órára tapasztalhatjátok a fejlődést; a napi gondok pedig garantáltan az ajtón kívül maradnak. A látványos elemek nem csupán nőiességeteket töltik majd, hanem büszkeségeteket is.

 

 

 

 

 

Mozga Sára

saci

Gyerekkorom óta sportolok, és megszerzett erőmet és hajlékonyságomat szerettem volna egy új, nőies sportágban használni, így találtam a rúdtáncra. Első edzésen szerelem lett számomra, imádtam a lányokat, akik edzéséhez becsatlakozhattam, és a hangulatot minden gyakorlás alkalmával. Lassan 2 éve a crossfittel fejlesztem erőmet és állóképességemet a rúdtánc mellett, ahonnan kiváló edzésmódszereket tanultam el. Ezen módszerek használatával szoktam tanítványaimat óráim végén megörvendeztetni erősítésnél. Tanulmányaim alapján diplomás sportszervező és aerobikedző vagyok, elméleti tudásomat több éves rúdtánc gyakorlati tapasztalataimmal egészítem ki. Edzéseimen elsődleges szempont a test és lélek felfrissítése egyszerre, hiszen a fárasztó nap után itt mindenki végre lehet önző, és magára koncentrálva töltődhet fel testmozgás közben. Fontosnak tartom, hogy a sportágat és a mozgást megszerettessem a tanítványaimmal, és elégedetten, sikerélménnyel a zsebükben távozzanak az órák után.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube