Miért épp a GOD Promotion

Mi imádjuk a mozgást! Ennél már csak azt szeretjük jobban, ha mindez egy fantasztikus csapatban tehetjük. Nálunk jobban pedig csak a vendégeink tudják jobban megfogalmazni saját szavaikkal, hogy „miért épp a God Promotion Fitness”…

Rita, rúdtánc

ritu“2014. februárban érkeztem első alkalommal a terembe és azóta nem tudok elképzelni egy olyan hetet sem, hogy ne jöjjek. Egy fárasztó nap végén kikapcsol és feltölt a csoportos óra és valóban minden alkalommal valamilyen sikerélménnyel megyek haza.”

 

 

Viki, Aerial hoop

viki„Csaknem egy éve volt első órám a God Promotion-ben, ami valljuk be nem kicsit megfertőzött. Rúdtánccal kezdtem és azóta sem pártoltam el az acélrúd mellől, csupán még egy újabb szerelem lépett az életembe: a légkarika. Óráról órára látványos a változás és Kleoéknak hála minden alkalommal úgy érzem, elérhető kihívásokat sikerül teljesítenem. Ez több számomra, mint sport…”

 

 

Blanka, Streching

blanka“A rúdtánc mellé nélkülözhetetlen a hajlékonyság, amiben bőven volt hova fejlődnöm. A heti nyújtó órák és a nemrég tartott “Let’s get flexy” program nem várt sikereket hozott számomra. Mindemellett pedig a gyertyafényes órák méltó zárása a napnak.”