Karika-nyújtás

IMG_0172_fejléc

A légkarika három dolgot igényel: erőt, merészséget és hajlékonyságot. Mint minden GOD PROMOTION mozgásformát ezt is az alapoktól építjük fel fokozatosan, hogy alkalomról alkalomra sikerek érjenek és élvezd a folyamatos fejlődés.

Ötvözve tehát a légkarika és a nyújtás óra előnyeit, megalkottuk a karika-nyújtás órákat, mellyel nem csak hajlékonyságod határait tudod feszegetni, de a karika elemeken keresztül tudod a technikádat még kifinomultabbá csiszolni.

IMG_8527Ezen az új óratípusunk első felében alapos nyújtás végzünk, különös tekintettel azon testrészeinkre, amik a légkarikán leginkább igénybe lesznek véve. Ilyen például a különféle spárgák, derék és váll nyújtások többek között. Ezt követően pedig az adott karika-nyújtásóra elemét dolgozzuk ki, már igazán ellazult és óráról-órára hajlékonyabb formában. 🙂

S, hogy bizonyíték is legyen a hajlékonyság javulására: minden órán képet készítünk a kiválasztott elemről (pl.: haránt spárga) és 10 alkalom után összehasonlítjuk őket. A változás magáért fog beszélni… 🙂

A karika-nyújtás órákat csütörtökönként 19:00-kor látogathatjátok, előzetes bejelentkezés szükséges.

Légkarika óráinkon pedig keddenként 19:00-kor várunk szeretettel minden bátor jelentkezőt, ahol látványos koreográfia mentén sajátíthatod el az elemeket saját szintednek megfelelően.

Az órára elengedhetetlen felszerelésed: hosszú, pamut nadrág és testhez simuló felső. Bejelentkezés és további kérdéseid megteheted ITT!