“Show me” csomag

img_05181

Tűzd ki a céljaid és büszkélkedj el vele akár párodnak, akár barátaidnak a reflektorok fényében.

Különleges csomagot állítottunk össze azoknak, akik szeretik a kihívásokat. A SHOW ME csomag 5+1 magánórát tartalmaz, ahol saját szintednek és edzettségednek megfelelő 3 perces koreográfiát állítunk össze rúdon vagy karikán. Apró részleteiben kidolgozva a “fellépő” ruháid, a zenét, illetve a személyiségedhez illő koreográfiát. A 6. alkalommal pedig családodnak, párodnak vagy akár a barátaidnak mutathatod meg tehetséged és a kitartó munkád gyümölcsét.

Show_me_csomagA bemutató alkalom során természetesen videót készítünk az előadásról, melyet bármikor visszanézhetsz vagy akár büszkén megmutathatsz bárkinek.

A GOD Promotion küldetése, hogy mindenkit személyre szabottan oktasson és hozza ki belőle a legjobbat. Így valóban hatékonyan fejlődhetsz és minden héten valami újat tanulhatsz. Gondosan dolgoztuk ki szintrendszerünket és kiegészítő foglalkozásainkat, amivel mind az erőléted, mind a hajlékonyságod fokozatosan fejlődhet.

A SHOW ME csomagunk pedig a szorgos munkád gyümölcse. Amit ajánlunk akár teljesen kezdőknek, vagy akár már szuper haladóknak. Az 5 alkalom alatt tökéletesen megtanítunk számodra minden elemet, ami csak a koreográfiádba bekerül.

Élj a lehetőséggel és jelentkezz be mielőbb első SHOW ME magánórádra. Tökéletes ajándék akár párodnak Valentin napra vagy születésnapjára. Akár Anyák napjára vagy csak úgy, a barátaidnak.

SHOW ME csomag tartalma:

  • 5 alkalmas, 60 perces magánóra (pole fitness vagy aerial hoop választásod szerint)
  • +1 alkalom bemutató óra (60 perces) – maximum 6 meghívott vendég)
  • 1 üveg pezsgő vendégeid számára
  • a 3 perces koreográfiád videó felvétele + 10 készített fénykép (file-megosztón átadva)

A csomag ára: 30 000 Ft

Bejelentkezés és további információk:

E-mail: info@godpromotion.hu

Telefon: +36 30 864 2146